keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Mini oreo cheesecakes / Pienet juustokakut



Nämä pienet juustokakut valmistuvat käden käänteessä etkä tarvitse kuin viisi ainesta niiden valmistamiseen! Oreo keksit ovat hyvin suosittuja muualla maailmassa mutta suomessa niitä on vaikea löytää, Domino tai Kantolan Dops-keksit toimivat yhtä hyvin tässä reseptissä. Tarjoile juustokakut tuoreiden mansikoiden kanssa. 

Mini oreo cheesecakes / Pienet juustokakut

12 pientä juustokakkua

Ainekset:
400g tuorejuustoa
90g hienoa sokeria (n. 1 dl)
½ tl vaniljasokeria
2 kananmunaa

12 Oreo-keksiä tai vastaavia

Tuoreita mansikoita

Tee näin:
1. Lämmitä uuni 175 C. Pue 12-koloinen muffinssipelti vuoilla. Laita yksi keksi jokaisen vuoan pohjalle.
2. Vatkaa tuorejuusto pehmeäksi, lisää sokeri ja vaniljasokeri ja vatkaa vielä vähän. Lisää sitten kananmunat yksitellen, sekoita jokaisen kananmunan jälkeen.
3. Kaada täyte vuokiin keksien päälle. Paista uunin alatasolla 17-20 minuuttia. Sammuta uuni ja avaa luukkua hieman, jätä juustokakut vielä 5 minuutiksi uuniin. Ota ulos ja anna jäähtyä kokonaan huoneenlämmössä, laita sitten jääkaappiin vähintään 4 tunniksi.
4. Koristele tuoreilla mansikoilla. Mikäli sinulla ei ole tuoreita mansikoita voit myös sulattaa hieman tumma suklaata ja valuttaa sen ohuena vanana juustokakkujen päälle.

Ole tarkkana paistoajan kanssa ettei juustokakuista tule kuivia!


6 kommenttia:

  1. Moi,
    mikä ihanan näköisiä herkkuja täällä on! Sinun blogi on tosi kaunis :)

    VastaaPoista
  2. Nää on kyllä niin yksinkertaisen ja herkullisen näköisiä, että näitä on ihan pakko kokeilla itsekin. Ihan mahtava idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, olivat hyviä ja tosi yksinkertaisia tehdä :)

      Poista
  3. Tarttin pippaloihin herkkuja: jotain muuta, kun kakkua ettei tartte pilkkoa ja voi vaan napostella, mutta kuppikakut on tylsiä, joten googlaamalla löysin nämä ja sai valtavasti kehuja! Laitoin pohjaks Dropsin mutakakku keksejä ja Dropsin juustokakkukeksejä, koska löyty suklaa-allergikkoja :) Suosittelen! Helppoa ja hyvää! (philadelphiaakin myydään laktoosittomana)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että juustokakut tekivät kauppansa! Ja kiitos noista keksi-vinkeistä, täytyy kokeilla niitä joskus :) Hyvää viikonloppua!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...