tiistai 19. helmikuuta 2013

Pienet Snickers & Dumle juustokakut


Näissä pienissä juustokakuissa on suklaakeksipohja, snickers-tuorejuustotäyte ja päällä vielä ihania suklaapatukoita! Voit käyttää lempisuklaitasi, itse käytin snickerspatukoita ja dumlekarkkeja ja juustokakuista tuli todella hyviä! Juustokakut ovat nopea- ja helppotekoisia ja ne voi mielellään valmistaa päivää ennen tarjoilua. 


Pienet Snickers & Dumle juustokakut

10 kpl:
2 dl suklaatäytekeksimuruja (esim. Dops, Oreo tai Dominokeksejä)
1½ rkl sulaa voita

200g tuorejuustoa
½ dl ruokakermaa, rasvaa 15 %
½ dl sokeria
½ tl vaniljasokeria
1 kananmuna
1 snickers (50g)

Päälle 1 snickers + 7 dumlea

Tee näin:
1. Lämmitä uuni 175 C. Pue muffinssipelti 10 muffinssivuoalla. Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele n. 1 rkl keksiseosta vuokien pohjalle. Esipaista n. 5 minuuttia. Ota uunista ja anna jäähtyä sillä aikaa kun teet täytteen.
2. Vatkaa tuorejuusto pehmeäksi, n. 2 minuuttia sähkövatkaimella. Lisää kerma ja sokeri, vatkaa 2 minuuttia lisää. Lisää vaniljasokeri ja kananmuna, vatkaa nopeasti tasaiseksi seokseksi. Leikkaa snickerspatukka pieniksi paloiksi ja kääntele joukkoon.
3. Lusikoi täyte vuokiin keksipohjien päälle. Paista juustokakkuja keskellä uunia n. 18 minuuttia. Sulje sitten uuni ja avaa ovi raolleen, jätä juustokakut vielä 5 minuutiksi uuniin. Ota pois ja anna jäähtyä.
4. Laita juustokakut vähintään 4 tunniksi jääkaappiin. Leikkaa snickerspatukka ja dumlet pieniksi paloiksi ja asettele juustokakkujen päälle. 


12 kommenttia:

  1. Vesi herahtaa kielle, kun noita katsoo! :)

    VastaaPoista
  2. Testasin näitä eilen, olivat kyllä herkullisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla että pidit niistä ja kiitos kun kommentoit! :)

      Poista
  3. Mä oon oikein urakalla testaillut sun reseptejä tässä kesällä! Näitä tein viime viikolla yhteen tyttöjeniltaan ja tosi herkullisia olivat! :) Kiitos helposta ja helposti muunneltavasta reseptistä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kivaa että olet kokeillut blogini reseptejä ja kiitos kun kommentoit! :) Helppo ja muunneltava on mielestäni aina plussaa leipomisessa :)

      Poista
  4. Aivan ihania juustokakkuja! :) Tein pelkästä dumlesta ja maistuivat sekä aikuisille että lapsille. Kiitos ihanasta ohjeesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla että sekä lapset että aikuiset pitivät juustokakuista! Kiitos kun kävit kommentoimassa :)

      Poista
  5. Osaatko sanoa onnistuuko pakastaa? -J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! En ole itse kokeillut joten en ole varma miten juustokakkukerros reagoi pakastimessa :) Jos kokeilet olisi hauska kuulla miten onnistui!

      Poista
  6. Hei!onnistusko tää tehä perus kakkuvuokaan eli yks iso juustokakku?osaatko sanoo et pitäskö tehä tuplana annos vai?:)

    Sini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sini! Tekisin annoksen tuplana. Olisi hauska kuulla miten kakku onnistui jos kokeilit! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...