maanantai 10. maaliskuuta 2014

BLOGIN NIMI JA OSOITE MUUTTUU


Suklaapandan keittiössä tulee lähiaikoina vaihtamaan nimeä sekä www-osoitetta! Blogin uusi nimi tulee olemaan WICKED SWEET KITCHEN ja uusi osoite WWW.WICKEDSWEETKITCHEN.COM. Nimen ja osoitteen vaihdon pitäisi tapahtua kivuttomasti ja vanhojen linkkien ohjautua automaattisesti uuteen osoitteeseen. Jos kuitenkin jotain ongelmia tai kysymyksiä ilmenee haluan mielelläni kuulla niistä! Osoitteenmuutos tulee tapahtumaan tällä viikolla, uuden otsikon vaihdan jo nyt jotta uusi nimi jäisi kaikkien mieleen.

Syitä miksi päätin vaihtaa blogin nimeä on monta. Yksi syy on että Suomessa on todella monta blogia jolla on samantyyppinen nimi ja halusin hieman omaperäisemmän nimen blogilleni. Toinen syy on että halusin vaihtaa blogin osoitteen .com loppuiseksi, ei siis blogspot.com ja ajattelin että samalla on oiva tilaisuus vaihtaa blogin nimi. Nyt blogin osoite on myös sama kuin blogin nimi joten toivottavasti osoite on helpompi muistaa.

Painavin syy on kuitenkin se että kun reilu vuosi sitten aloitin blogin kirjoittamisen Suklaapandan keittiössä-nimen piti vain olla väliaikainen nimi kunnes keksin paremman. Olen myös leikkinyt ajatuksella että kokeilisin kirjoittaa reseptit englanniksi joten kansainvälisempi nimi on helpompi muistaa ei-suomenkielisille lukijoille, sen takia uusi nimi on englanniksi. 

Noh jaarittelut sikseen, olisi mahtavaa jos jaksatte kirjoittaa blogin uuden nimen ja osoitteen ylös! Blogin sisältö ei siis tule muuttumaan millään tapaa, tai heh, jos johonkin suuntaan niin toivottavasti parempaan!

Ps. tällä viikolla kannattaa muutenkin pysyä kuulolla sillä julkaisen mm. näiden ihanuuksien ohjeen:


4 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuo uusi nimi! Uskon että menestyisit hyvin jos kirjoittaisit myös englanniksi.
  Nam, odotan innolla noiden herkkujen ohjetta! (:

  VastaaPoista
 2. Nuo kuvassa olevat leivonnaiset nayttävät niin herkuilta että taidankin jäädä päivittelemään sivua ohjeen tuloon asti ;D Mutta et kai aio alkaa kirjoittaa ohjeitasi pelkästään englanniksi? olen nimittäin äärettömän rakastunut blogiisi juuri siksi, että se on täynnä ihania herkkuja ja ohjeet helposti suomeksi :) toki jatkaisin lukemista siltikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Monica ja kiitos kivasta kommentistasi! Ja tottakai kirjoitan ohjeet myös suomeksi! :) Kiva kuulla että jäät odottamaan ohjetta ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...