keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Inspiration blog awards

Sain viikonloppuna kuulla että blogini on äänestetty ehdolle Inspiration Blog Awardseihin! Suklaapandan keittiössä kilpailee ruokasarjassa Inspiroivimman ruokablogin tittelistä. Lukijat voivat äänestää omaa suosikkiaan 30.10-10.11.2013 välisenä aikana, jos siis blogini on teidän mieleen niin käykäähän äänestämässä sitä TÄÄLLÄ! :) Kiitos myös niille jotka äänestivät blogini ehdokkaaksi, tuntuu aivan mahtavalta olla ehdolla!

Sarjoja on kaiken kaikkiaan viisi: Muoti, Kauneus, Lifestyle, Ruoka ja Sisustus ja ehdolla on hurjan paljon ihania blogeja! Itse juhlat järjestetään lauantaina 16.11.2013 ja kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan viisi kahden hengen lippupakettia juhiin. Eikun vaan äänestämään siis! 


Äänestää voit myös tästä linkistä

8 kommenttia:

 1. Kävin äänestämässä, totta kai. :)

  VastaaPoista
 2. En ihan tajunnut, mutta voinko siis muinäkin alaikäisenä ÄÄNESTÄÄ tuossa, tuskinpa meinaan voitan jne.. Mutta siis äänestäisin sinua, mutta haluan vain avrmistuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki voivat äänestää mutta juhliin on 18 vuoden ikäraja. Jos sattuu voittamaan :) kiitos äänestäsi! :)

   Poista
 3. Ääni lähti täältäkin :) en ole tainnut blogiisi ennen kommentoida, mutta tämä on jo vakkaripaikka, kun pitää jotain herkullista leivottavaa keksiä. Moni resepti on kokeiltu ja makoisaksi todettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heini äänestäsi! Ihana kuulla että olet jo kokeillut montaa reseptiä ja super kiva että kommentoit! :)

   Poista
 4. Sama täällä, eli ei ennen ole tullut kommenttia jätettyä, mutta täällä kärkytään aina uusia herkullisia reseptejä. Joten on sanomattakin selvää että minun ääneni kuuluu tälle blogille. :) t. Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anni! Todella kivaa että kommentoit, on aina mukava tutustua edes vähän lukijoihin ja kuulla teidän mielipiteitä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...